Az iskola működésére vonatkozó feltételek és rendtartások 2020. június 15-től
Tartalom
Tisztelt Szülők!
Értesítjük Önöket, hogy a Szlovák Köztársaság Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztériuma által kiadott határozat alapján 2020. június 15-től újabb feloldásokra kerül sor az iskola 1-5. évfolyamában.
Feloldásra került a létszámra vonatkozó szabály, illetve eltörölték a mindenkinek kötelező reggeli lázmérést, csoportok korlátozott létszámát és elkülönítését.
Érvényben marad, hogy a szülőnek az iskolalátogatás megkezdésével le kell adnia egy becsületbeli nyilatkozatot gyermeke egészségi állapotával kapcsolatban. Ha gyermeke ezt követően 3 vagy több tanítási napot hiányzik az iskolából, a nyilatkozatot ismét le kell adnia.
Minden gyermeknek ajánlatos védőmaszkot használnia az iskola épületén belül - kivéve az osztálytermüket. A szülők kötelesek minden napra még egy maszkot és papírzsebkendőt bebiztosítani gyermeküknek.
A szülők továbbra sem léphetnek be az iskola épületébe.
2020. június 22-től a 6-9. évfolyamos diákok számára is ÖNKÉNTES alapon megnyílik az iskola. A szülő eldöntheti, elengedi-e gyermekét iskolába vagy sem. Az osztályfőnökök előzetesen felmérik majd az iskolába lépő tanulók számát.
Amennyiben a felső tagozatos tanuló ebédet is igényel, azt a szülő június 19-ig jelezze az iskolakonyhán.
Az iskola megkezdésével tanítás már nem lesz, mintahogy írásbeli felmérés, feleltetés sem.
Főképp osztályfőnöki tevékenységen és a tankönyvek leadásán lesz a hangsúly.
A becsületbeli nyilatkozat leadása a gyermek egészségi állapotával kapcsolatban a felső tagozatos tanulóknak is kötelező. Ezt a nyomtatványt mellékletben megtalálják honlapunkon, az osztályfőnöktől is kérhető elektronikusan vagy az iskolában is kikérhető.
Az iskola épülete 7.30 és 16.00 között lesz nyitva. A tanítás 8.00-tól 12.00-ig tart.
Aki úgy dönt, hogy nem engedi gyermekét iskolába, a jövő hét folyamán tájékoztatást kap az osztályfőnöktől a tankönyvleadási tudnivalókkal, valamint a tanévzárással kapcsolatban.
Tisztelettel: az iskola igazgatósága
Nyilatkozat letöltése