Értesítés!
Tartalom
Untitled Document

     Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

     Hosszú idő után iskolánk végzős tanulói is visszatérhetnek a jelenléti oktatáshoz. A jelenlegi járványügyi helyzet 2021. április 19-től lehetővé teszi a 8. és 9. osztályos tanulóink visszatérését az iskolapadba. Az iskolába való visszatérés feltételei:

  • Április 19-től jelenléti oktatásban csak a 8. és 9. osztályos tanulók részesülnek. A felső tagozat 5 - 6 - 7. osztálya továbbra is távoktatásban részesül (ők előreláthatólag április 26-tól térnek vissza).
  • Az a  tanuló jöhet iskolába, aki rendelkezik 7 naptól nem régebbi negatív teszteredménnyel. A tanuló negatív teszteredménye mellett szükséges még a ve1e egy háztartásban élő törvényes képviselő negatív tesztjének felmutatására is. A negatív teszteredményről a tanuló törvényes képviselője becsületbeli nyliatkozatban vállal felelőséget. A becsületbeli nyilatkozatok letölthetők honlapunkról, de megtalálható iskolánk portáján, valamint kifüggesztve az iskola kapujánál is.
  • A tanulók zökkenőmentes visszatérését osztályfőnöki órák keretén belül csoprtos foglalkozásokkal segítjük. A hangsúly a közösséggé való nevelésen, a tananyag ismétlésén, felzárkóztatáson van, számonkérésre csak az adaptációs időszak (3 hét) után kerülhet sor. Ez alatt az időszak alatt a tanulók ideiglenes órarend szerint tanulnak. Az ideiglenes órarend megtalálható az iskolánk által használatos www.bezkriedy oldalon.
  • Változik a 5. 6. 7. osztály órarendje is, a változásokról az osztályfőnök értesíti a tanulókat.
  • Amennyiben a diák az iskolai étkeztetést igényli, szándékát jelentse be április 16. (péntek)  15.00 óráig az iskolakonyhán.

 

AZ ISKOLÁT ÉRINTŐ  VÁLTOZÁSOK:

  • A higiéniai szabályoknak megfelelően az iskolában a tanulók számára kötelező védőmaszk használata  - nem szükséges, hogy reszpirátor legyen.
  • Családonként elegendő 1 törvényes képviselő negatív teszteredményének felmutatása.
  • Az alsó tagozatos tanulóknak (még ha betöltötte is a 10. életévét) nem szükséges felmutatniuk negatív teszteredményt.

             SZERETETTEL  VÁRJUK  VISSZA  MINDEN DIÁKUNKAT!!

Becsületbeli nyilatkozat (word)

Becsületbeli nyilatkozat (pdf)

 

                                                                                              Tisztelettel: az iskola igazgatósága